BLIV EN DEL AF HOLDET

Vi søger ekspedienter til salg af is og burgere på Stige Ø!

Ishuset Stige Ø Ishus tæt på Odense C

Du sælger og tilbereder kvalitetsprodukter til glade sommergæster

Sommersæsonen er i fuld gang på Stige Ø og som noget helt nyt åbner vi en foodtruck, hvor vi tilbereder smagfulde burgere og pommes frites fra Lovely Loui. Derfor søger vi nu flere ekspedienter til teamet på Odenses hyggeligste halvø.

Du bliver en del af et lille team, der hjælper hinanden og skiftens til at stå i ishuset og foodtrucken. I ishuset scooper du vores lækre italienske is, der endda er produceret inde i Odense og tilbereder fyldig baristakaffe mens du i foodtrucken tilbereder burgere og tilbehør, mens du med et smil og god service sender gæsten ud på deres hyggelige sommervisit på Stige Ø.

Du bliver en del af et lille hold, der roterer mellem posterne, så din hverdag bliver afvekslende, og du kan prøve kræfter med forskellige ansvarsområder i både ishuset og foodtrucken. Vi passer på hinanden gennem god kommunikation, klare rammer og tydelige ansvarsområder.

Glimt i øjet og lyst til at glæde både kunder og kolleger med dit engagement

Det vil være en fordel, men du skal ikke have haft erfaring med salg eller tilberedning af is, kaffe eller burgere, vi skal nok lære dig godt op og klæde dig på til opgaverne. Det vigtigste er, at du synes, at det er sjovt at have kontakt med vores mange gæster, og har glimtet i øjet og smilet på læben selv, når køen er lang på de bedste sommerdage.

Derudover er du ansvarsbevidst, fleksibel, mødepligtig, imødekommende og serviceminded. Du bliver motiveret af at give kunderne en god oplevelse og en hurtig ekspedering. Derudover giver det dig energi at komme op i tempo og eksekvere bestillinger i samarbejde med dine kollegaer.

For at komme i betragtning til ishuset i Stige Ø skal du være fyldt 18 år. Vi lægger vægt på, at du er klar på at give den gas og er indforstået med max. at holde 2 ugers ferie i sommerferieperioden. Det er et krav, at du selv står for transport ud til Stige Ø.

Et stabilt job med gode kolleger og udviklingsmuligheder

Du får et fleksibelt job med gode muligheder for at tjene lidt ekstra over sommeren. Da opgaverne er afvekslende og kvaliteten er høj vil du også opbygge kompetencer, der kan bruges mange andre steder, alt efter hvad du drømmer om videre i livet.

Dertil bliver du en del af noget større, da ishuset er i familie med vores andre ishuse, restauranter og øvrige virksomheder i Morten Bang Invest – hvilket giver dig gode udviklingsmuligheder, hvis du har mod på det. Vi tilbyder altid fleksible arbejdstider og et dynamisk arbejdsmiljø, samt et hold af gode kollegaer.

Sådan bliver du en del af holdet

Skriv til os på job@ishusetstigeoe.dk og fortæl os om din relevante erfaring og motivation for at søge. Vi glæder os til at høre fra dig!
Vi holder løbende samtaler, så søg hurtigst muligt.

Læs mere om os på ishusetstigeoe.dk og find os på Facebook eller Instagram.

en del af de tre ismagere