FOODTRUCK

Gå ikke glip af saftige burger fra Lovely Loui Odense når I besøger os på Stige Ø. Vi åbner foodtrucken lørdag d. 6/7 fra 11-20.30. Find vores menu her. 

burger og is Bogense lovely loui

ÅBNINGSFEST D. 13/7

Vi håber at se jer, når vi fejrer åbningen af den spritnye foodtruck lørdag den 13. juli på Stige Ø. Det bliver en stemningsfyldt dag fyldt med god mad og underholdning. Fra 11-19 kan I eksempelvis se den nye foodtruck blive udsmykket med flot graffiti-kunst.

Bedst af alt fejres åbningen selvfølgelig med et godt tilbud! Derfor får I 25% rabat på hele menukortet i foodtrucken – hele dagen.

Kom og nyd lækre burgere og den gode stemning på Stige Ø sammen med os – vi glæder os til at se jer!

P.S: Foodtrucken åbner allerede lørdag d. 6., så hvis I ikke kan vente til åbningsfesten, kan I komme og få en forsmag ugen før.

foodtruck stige ø saftige burgere
sprøde pommes foodtruck odense stige ø
salater sides tilbehør odense foodtruck

FOODTRUCK PÅ STIGE Ø

I Lovely Louis foodtruck står et smilende personale klar til at lange en bred vifte af lækre burgere og sprøde pommes over disken hver fredag, lørdag og søndag på Stige Ø. Menukortet er sammensat med højde for kvalitet og variation, og tilberedes kun med friske ingredienser. 

Find et stort udvalg af saftige burgere, sprøde pommes, hjemmelavet dip og lækre salater. Uanset om sulten er stor eller lille er der helt sikkert noget på menuen som vil fange din interesse. Med selskab fra Lovely Louis foodtruck kan I altid nyde et lækkert måltid enten før eller efter jeres hjemmelavet is, og så endda i de smukkeste omgivelser.

MENUKORT

Her finder du menuen for Lovely Louis foodtruck  

en del af de tre ismagere